detector.media
07.08.2013 18:46
Ірина Соломко стала шеф-редактором «Головної програми» ICTV
Ірина Соломко стала шеф-редактором «Головної програми» ICTV

Колишній оглядач журналу «Корреспондент» Ірина Соломко на запрошення каналу ICTV приєдналася до команди нового інформаційного шоу «Головна програма» в якості шеф-редактора. Про це «Детектор медіа» повідомили в прес-службі каналу.

 

«Отримавши пропозицію взяти участь у новому і, не побоюся цього слова, революційному для українського телебачення проекті, я думала рівно хвилину, перш ніж прийняти її, - цитує прес-служба каналу Ірину Соломко. - Він захопив мене одразу, сумнівів не було».

 

«Звичайно, для мене, як журналіста, який пише, перехід на телебачення й участь у цьому новому і знаковому проекті - справжній виклик, але я ніколи не боялася виходити із зони комфорту заради розвитку і досягнення нових амбіційних цілей. Упевнена, "Головна програма" стане справжнім новим проривом не лише ICTV, але й усього телепростору», - додала журналістка.

 

Як писала «Детектор медіа», «Головна програма» вийде в ефір восени. За форматом це буде поєднання репортерської журналістики, розслідування та ток-шоу. Головним редактором нового інформаційного шоу став Олександр Семирядченко.

 

Ведучого «Головної програми» канал поки не розголошує, лише зазначає, «що він досить довго працював репортером, досконало знає тонкощі фаху тележурналіста, за його плечима - сотні репортажів, інтерв'ю, прямих включень». «Дуся» повідомляє про те, що ведучим може стати тележурналіст Максим Драбок, який співпрацював із каналами «Інтер» та Перший національний.

 

Нагадаємо, що Ірина Соломко протягом дев'яти років працювала оглядачем журналу «Корреспондент», звідки пішла 2 серпня після продажу UMH Group (якому належить журнал) групі компаній Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY