detector.media
07.08.2013 13:33
Портал «Капитала» стартує в серпні. У газети з’явиться щотижневий кольоровий лайфстайл-додаток
Портал «Капитала» стартує в серпні. У газети з’явиться щотижневий кольоровий лайфстайл-додаток

Портал щоденної ділової газети «Капитал» Capital.ua стартує в серпні. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив директор компанії-видавця газети Ілля Чудновський.

 

Capital.ua буде повноцінним інформаційним діловим ресурсом з окремою редакцією. На ньому не лише викладатимуться газетні матеріали (у тому числі з Financial Times), але й виходитиме ексклюзивний контент.

 

Ім'я головного редактора порталу пан Чудновський не розголошує. Раніше «Детектор медіа» писала, що розвитком онлайн-версії займається Петро Шевченко. Зі слів пана Чудновського, редакція порталу ще доукомплектовується.

 

Також невдовзі «Капитал» запустить щотижневий кольоровий додаток про моду, культурно-мистецькі події, стиль життя - на кшталт щотижневого додатку «Ъ-Weekend» газети «Коммерсантъ». За інформацією «Детектор медіа», запуск планується на серпень. Однак пан Чудновський цього не підтвердив. З його слів, додаток вийде тоді, коли буде повністю налагоджена схема його випуску. Кількість шпальт, з його слів, також поки ще визначається. Видання зараз набирає авторів.

 

Нагадаємо, що газета «Капитал» виходить з 8 квітня 2013 року. Із травня «Капитал» почав випускати періодичні спеціалізовані глянцеві додатки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY