detector.media
07.08.2013 12:03
Сьогодні в «Homo Sapiens» на ТВі - фронтмен гурту «Кому вниз» Андрій Середа
Сьогодні в «Homo Sapiens» на ТВі - фронтмен гурту «Кому вниз» Андрій Середа
ПРЕС-РЕЛІЗ

В українській «Вікіпедії» його представляють дуже лаконічно: український співак, артист, лідер гурту «Кому вниз». Та для сотень тисяч  фанів Середа ось уже двадцять п'ять років - ідол темної романтики, флагман вітчизняного  готик-року, вірніше, як охарактеризували його творчість музичні критики - «урбанізованої, індустріальної готики». В  Канаді, де з тріумфом проходили їхні перші закордонні гастролі,  їх називали «чорними козаками».

 

На початку дев'яностих  п'ять чоловіків,  одягнутих у чорні фраки, високі шкіряні чоботи та зі срібними хрестами на грудях, представили зі сцени  свій тип андеграундної похмурої філософії, замішаної  на романтичному символізмі й  старовинних українських традиціях.  Для тих, хто їх почув, це стало одкровенням. І незрадливою любов'ю на все життя.

 

Сьогодні  глядачі «Homo Sapiens»   будуть мати можливість послухати роздуми Середи про наше з вами життя, про українську музику, українську політику і український дух.

 

Як подолати тотальну зневіру в суспільстві?  Коли  Шевченко   перестане бути пророком для українців?  Як нам позбутися двох напастей - любові до «халяви» і цинізму? Чи  можна в Україні заробляти на альтернативній музиці? Коли з'явиться новий альбом «Кому вниз»?    Про це та багато іншого говоритиме фронтмен гурту «Кому вниз».

 

Отже, сьогодні, 7 серпня,  о 21.30 в «Homo Sapiens» з Мирославою Барчук  -  Андрій Середа.

 

Прес-служба каналу ТВі

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY