detector.media
06.08.2013 15:49
Олександр Трухманов очолив Черкаську ОДТРК «Рось», щоб «пробудити людей»
Олександр Трухманов очолив Черкаську ОДТРК «Рось», щоб «пробудити людей»

Колишній продюсер телеканалів «1+1» і ТВі Олександр Трухманов очолив Черкаську ОДТРК «Рось», щоб «пробудити людей, поділитися з ними досвідом і налагодити все так, щоб колеги були задоволені своєю роботою». Про це він сказав в інтерв'ю черкаському інтернет-виданню «Прочерк».

 

Олександр Трухманов був представлений колективу Черкаської ОДТРК «Рось» у якості генерального директора на початку червня після того, як попередній гендиректор Лариса Єфремова звільнилася з ОДТРК через конфлікт з керівництвом області.

 

«Я поступив на держслужбу неочікувано для самого себе і для багатьох у травні, з приходом на "Рось". Це мій перший державний об'єкт, яким призначили керувати. Скажу вам, що принцип і логіка роботи зовсім інша, ніж у тих сферах, де працював раніше. Кому і як на телекомпанії ми зможемо допомогти в цій роботі мені ще судити важко. Але в бажанні допомогти і полягає ціль моєї поїздки! Бо я не вмію просто працювати для роботи», - сказав пан Трухманов.

 

На запитання, хто його запросив до Черкас працювати - голова облдержадміністрації чи голова Держкомтелерадіо, пан Трухманов відповів: «Ні, не Сергій Тулуб і не Олександр Курдінович. Знаєте, просто працювати хочеться. Я розумію, що зможу бути корисним в історії телебачення, хай не історії всієї держави, але точно в історії обласної телекомпанії. Звідки я міг отримати інформацію про вакансію в Черкасах? Погляньмо, з головою Держкомтелерадіо паном Курдіновичем я знайомий, з його заступниками також. А далі вже в кого скільки фантазії вистачить припустити де і як це вийшло».

 

Говорячи про зміни в контенті, пан Трухманов сказав: «Швидше за все, змінити "смак" продукту, який випускає телекомпанія, буде важко. Але будемо думати, які приправи додати до страви і як прикрасити її, щоб вона стала краще».

 

Новий генеральний директор також заявив, що «намагається уникати впливу» обласної влади. «Звісно як держслужбовець я просто повинен згідно статусу тримати зв'язок з владою. А далі... Намагаюся слухати і реагувати, якщо виникають якісь запитання», - сказав він.

 

У минулому Олександр Трухманов працював шеф-продюсером каналу «1+1», виконавчим продюсером каналу ТВі. Після цього працював у сфері політичного піару. «Зокрема, презентація кандидата в президента України у 2009 році Сергія Тігіпка, - це моя справа. Презентація партії "Сильна Україна" у 2010-2011 роках - теж моя робота», - розповів він.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY