detector.media
06.08.2013 13:15
У черкаської газети «Нова доба» змінився засновник

У черкаської обласної газети «Нова доба» з виходом у світ ювілейного 1500-го номеру змінився засновник. Про це пише інтернет-видання «Прочерк».

 

Згідно з інформацією «Прочерка», раніше зі складу засновників колись найбільшого комунального видання Черкащини спочатку вийшла облдержадміністрація, потім обласна рада тож засновником її виступало комунальне підприємство «Редакція газети «Нова доба». Нині ж у вихідних даних засновником вказане ПП «Кропс».

 

Раніше Черкаська обласна рада на сесії 21 червня ухвалила рішення про початок про припинення діяльності юридичної особи - комунального підприємства «Редакція Черкаської обласної громадсько-політичної газети "Нова доба"» та про утворення ліквідаційної комісії. Відомо також, що у зв'язку з фінансовою кризою газети, її інвестором виступив народний депутат Геннадій Бобов.

 

У коментарі «Прочерку» в.о. головного редактора газети «Нова доба» Тетяна Очеретяна зазначила, що «працівники редакції перейшли на роботу з комунального підприємства в приватну структуру, засновником якого і є Геннадій Бобов». «У зарплатах працівники нічого не втратять. Звісно, тепер в творчих працівників не буде статусу прирівняного до держслужбовців, проте зміна форми власності дала можливість газеті жити і розвиватися далі. Що ж до орендованого приміщення, то, думаю, управління комунальної власності піде нам назустріч щодо продовження угоди про оренду», - сказала вона.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY