detector.media
06.08.2013 12:20
Олександр Виноградов залишив «Капитал». Замість нього прийшов екс-головред газети «Взгляд»
Олександр Виноградов залишив «Капитал». Замість нього прийшов екс-головред газети «Взгляд»

Олександр Виноградов (на фото) залишив посаду першого заступника головного редактора газети «Капитал». Цю інформацію він підтвердив у коментарі «Детектор медіа».

 

Пан Виноградов пішов з «Капитала» 1 серпня. «Пішов, тому що отримав гарну з фінансової точки зору пропозицію. Я займаюся консалтингом та аналітикою», - повідомив він.

 

Першим заступником головного редактора «Капитала» став В'ячеслав Чечило, який до цього був головним редактором таблоїда «Взгляд».

 

За інформацією видання «Фокус», обов'язки головного редактора газети «Взгляд» з 2 серпня виконує Андрій Хрустальов.

 

«Капитал» і «Взгляд», за неофіційною інформацією, входять до одного медіахолдингу, який пов'язують із першим віце-прем'єр-міністром Сергієм Арбузовим. Сам пан Арбузов заперечує, що володіє медіахолдингом.

 

Раніше в газеті «Капитал» змінився заступник головного редактора, який керував діловим блоком. Замість Ольги Хлопенкової, яка пішла на початку липня, 15 липня цю посаду обійняла Олена Мошенець, яка раніше працювала в тижневику «Инвестгазета».

 

Нагадаємо, Олександр Виноградов працював над запуском газети «Капитал» з кінця 2012 року, Ольга Хлопенкова приєдналася до команди видання в лютому 2013 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY