detector.media
05.08.2013 18:00
Канал «Футбол»: найрейтинговіша футбольна неділя року
Канал «Футбол»: найрейтинговіша футбольна неділя року
ПРЕС-РЕЛІЗ

4 серпня стало найуспішнішою неділею для телеканалу «Футбол» у цьому році  із часткою 5,54%*, що майже у 3 рази перевищує середні показники за неповний 2013 рік.

 

Показники телеперегляду матчу «Шахтар» - «Динамо» на телеканалі «Футбол», що завершився впевненою перемогою донеччан, склали: частка - 12,33%* і рейтинг - 3,71%*.

 

Трансляцію українського дербі в рамках УПЛ на телеканалі побачило близько 920 тисяч глядачів** по всій Україні. Ця подія увійшла у річний ТОП-10 каналу, і відповідно перевищила середні показники каналу.

 

Прем'єра програми «Великий футбол» з Олександром Денисовим, що вперше транслювалась на каналі «Футбол», також мала гарні показники телеперегляду. Частка програми склала 6,81%*, а рейтинг 2,23%* за цільовою аудиторією, що перевищило більш ніж в 3,5 рази середні показники каналу за неповний 2013 рік. Також програма увійшла у літній ТОП-20 каналу.

 

Програма власного виробництва «Футбол Live», що обрамляла поєдинок, також мала показники вище середніх - частка 4,89%*, рейтинг 1,60%*.

 

Нагадаємо, що телеканали «Футбол» і «Футбол+» є офіційними трансляторами української Прем'єр-ліги.

 

*Розрахунок показників здійснено для чоловіків у віці старше 18 років, міста 50 тис. чол. +, З кабельним типом прийому. Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані телеканалом «Футбол». Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK. Попередні показники надані на 5 серпня.

 

**Розрахунок показників здійснено для всього населення України старше 4-х років. Дослідження телевізійної аудиторії здійснюють GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс», дані надані телеканалом «Футбол». Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK. Попередні показники надані на 5 серпня.

 

Прес-служба каналу «Футбол»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY