detector.media
05.08.2013 17:54
Сергій Щербина звільнився з «Української правди» і запускає власний проект
Сергій Щербина звільнився з «Української правди» і запускає власний проект
Створює інтернет-видання разом із Сергієм Головньовим (екс-Forbes.ua)

Журналіст-розслідувач Сергій Щербина звільнився з інтернет-видання «Українська правда» і запускає власний інтернет-проект. Цю інформацію він підтвердив у коментарі «Телекритиці».

 

Зі слів пана Щербини, він звільнився 26 липня за власним бажанням. «Я прийняв таке рішення, тому що зараз працюю над новим журналістським інтернет-проектом. Ми хочемо зробити власне інтернет-видання з дизайном і функціоналом за світовими зразками», - розповів він.

 

Проект стартує у вересні. Планується, що це буде видання політико-економічної тематики з елементами лайфстайлу, а також із журналістськими розслідуваннями.

 

Над новим проектом разом із головним редактором Сергієм Щербиною працює колишній журналіст-розслідувач Forbes.ua Сергій Головньов, який очолить економічний розділ. Загалом у виданні працюватимуть близько 20 осіб. «Ми будемо залучати молодих журналістів, які мають бажання займатися чесною журналістикою», - повідомив журналіст.

 

Сергій Щербина запускає видання за залучені кошти. «Можу сказати, що це не грантодавці, не політичні сили і не окремі політики. Ми закладаємо у проект бізнес-модель, розраховуємо термін самоокупності щонайменше два роки», - розповів він.

 

«У нас існує бажання створити справді незалежний майданчик. Це продиктовано, у тому числі, останніми подіями, що сталися на медіаринку, а саме монополізацією медіаринку однією групою. Є незаповнена ніша незалежних великих майданчиків, і ми хочемо стати одним з них», - наголосив Сергій Щербина.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Facebook

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY