detector.media
05.08.2013 10:54
Коментатор Віктор Вацко повертається на телеканал «Футбол»
Коментатор Віктор Вацко повертається на телеканал «Футбол»

До команди телеканалів «Футбол» і «Футбол+» знову приєднався футбольний коментатор Віктор Вацко. Про це повідомляє прес-служба телеканалів.

 

5 серпня о 21.25 в ефірі телеканалу «Футбол+» Віктор Вацко коментуватиме матч Кубку Німеччини «Шварц-Вайс Реден» - «Баварія».

 

«Ми дуже раді, що Віктор повернувся. Коли він йшов в "Карпати", я йому сказав: "Буде погано - пам'ятай, у тебе є ми!". Важливо, що і сам Віктор дуже хотів цього повернення, тому ми швидко владнали всі формальності. Вже у найближчий час Віктор Вацко, якого я вважаю одним із найкращих коментаторів України, відновить роботу на наших прямих трансляціях української Прем'єр-ліги, Бундесліги і на єврокубкових матчах», - прокоментував повернення коментатора директор телеканалів Олександр Денисов.

 

«Про своє повернення на телеканал "Футбол" і в коментаторське ремесло я можу сказати дуже коротко. Я повернувся в сім'ю! Повернувся до улюбленої роботи! А далі - життя покаже», - прокоментував своє повернення Віктор Вацко.

 

Нагадаємо, що Віктор Вацко дебютував в ефірі телеканалу «Футбол» 13 серпня 2010 року під час гри «Зоря» -«Іллічівець». Із серпня 2012 року по липень 2013 року займав посаду віце-президента футбольного клубу «Карпати» (Львів). Віктор Вацко - лауреат телевізійної премії «Телетріумф» у номінації «Найкращий коментатор», у тому числі - за роботу на матчі «Україна-Швеція» під час «Євро-2012».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY