detector.media
03.08.2013 12:44
Представництво ЄС запускає телепрограму
Виробників обирають на конкурсній основі

Представництво Європейського Союзу в Україні запускає щотижневу телепрограму .Про це йдеться на сайті ЄС.

 

Проект має висвітлювати питання, які стосуються Європейського Союзу та співпраці між ЄС і Україною. Як повідомляється, програма виходитиме в ефір 1-3 рази на тиждень та транслюватиметься у прайм-тайм на загальнонаціональному українському телеканалі. Крім того, випуски телевізійних новин мають щотижня транслюватися на українських регіональних телеканалах.



Програма спрямована на широку аудиторію. «Це групи, що здатні якнайдалі поширювати інформацію серед українського суспільства, зокрема на представників громадянського суспільства та академічних кіл, бізнесу та медіа, а також на державних службовців. Також цільовою групою програми є молоді люди у віці від 15 до 30 років», - зазначають предстаники ЄС.

 

Тематика програми має охоплювати питання та події у ЄС, в Україні та в країнах-сусідах ЄС, зокрема, щодо проектів, що реалізуються у рамках співпраці між ЄС та Україною.

 

За умовами контракту, авторам програми покриватимуть витрати на виробництво та гарантуватимуть право на свободу вираження поглядів. Бюджет тендеру складає 310 тис. євро.

 

Претендентів на розробку визначили на конкурсній основі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY