detector.media
31.07.2013 16:43
Оселедчик вестиме кулінарне шоу на каналі «Україна»
Оселедчик вестиме кулінарне шоу на каналі «Україна»

Телеканал «Україна» запускає нове кулінарне шоу «Світ на смак». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Пізнавально-розважальна програма,  за задумом її творців, має познайомити телеглядачів із кулінарними традиціями різних країн світу. Зараз зйомки проходять в Європі (Італії, Франції, Бельгії, Голландії, Австрії, Іспанії, Німеччини, Данії).

 

«Світ на смак» вийде в ефір у новому осінньому сезоні. Хронометраж випуску складе 45 хвилин. Вестиме проект Володимир Оселедчик.

 

«Мені дуже хочеться навчити телеглядачів «смачному туризму», навчити смачно пізнавати світ. Ми будемо знайомитися з людьми, куштувати страви, дізнаватися, де їх пробувати, станемо розрізняти, що таке кухня туристична і що таке автентична національна кухня, добре розбиратися в місцевих продуктах, куштувати те найбільш унікальне, чого раніше ніколи не куштували... Саме у цьому сенс справжнього туризму: спробувати на смак реальне чуже життя, а потім захопити додому з собою ці незабутні враження», - зазначив пан Оселедчик.

 

 Як повідомляла «Детектор медіа», Володимир Оселедчик  мав вести шоу «Неможливо» (попередня робоча назва - «Ілюзіоніст») на телеканалі «Інтер», однак проект в ефір так і не вийшов.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY