detector.media
31.07.2013 11:14
«1+1» покаже фентезі «Гра престолів» та ще один турецький серіал
«1+1» покаже фентезі «Гра престолів» та ще один турецький серіал

На початку серпня канал «1+1» розпочинає показ американського серіалу-фентезі  «Гра престолів» (Game of Thrones) та турецького серіалу «Милосердя». Про це йдеться в анонсах каналу.

 

Серіал «Гра престолів» виходитиме з 5 серпня у будні о 23.20. Сюжет базується на циклі романів Джорджа Мартіна «Пісня Криги і Вогню». Дія серіалу розгортається на тлі політичних інтриг і, пізніше, громадянської війни в боротьбі за владу у вигаданій державі Сім Королівств. Цей серіал раніше в українському ефірі виходив на телеканалі ТЕТ.

 

11 серпня о 15.15 канал  розпочне показ ще одного турецького серіалу під назвою «Милосердя». За сюжетом дівчина Нарін з провінційного містечка на Егейському узбережжі, яка досягає успіху у Стамбулі, бореться за своє перше кохання. Це вже четвертий турецький серіал, який показує «1+1», до цього на каналі виходили новели «Величне століття. Роксонала» «Сила» та «Тисяча і одна ніч».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», «1+1» пов'язує успішні результати телеперегляду у першому півріччі поточного року зокрема, з високими показниками турецького серіалу «Величне століття. Роксолана».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY