detector.media
30.07.2013 14:40
«Теленеделя» оголошує кастинг на участь у проекті із здійснення мрій
«Теленеделя» оголошує кастинг на участь у проекті із здійснення мрій

«Теленеделя» пропонує  своїм читачам взяти участь у ріаліті-проекті «Нове життя», який передбачає здійснення мрій його учасниць. Про це повідомляє офіційна сторінка  журналу в мережі Facebook.

 

За задумом організаторів, «Нове життя» -  це  проект, який дасть можливість змінити буденний хід речей та реалізувати задумане. Декілька місяців з учасницями проекту працюватимуть професійні психологи, бізнес-тренери та стилісти. Про зміни та їх результат читачі зможуть прочитати на сторінках видання.

 

«Ми віримо фільмам та книгам, але не віримо в себе. Ми вважаємо світ занадто несправедливим, а реальність - занадто жорстокою. Ми дивимось телеказки  та думаємо, що везе будь-кому, але не нам. Насправді ж треба просто докласти зусиль, щоб стати щасливою! Одружитися після 40, знайти чудову роботу після декретної відпустки, заробити гроші на екзотичну подорож - можливо все і завжди!»,  - йдеться у повідомленні «Теленедели».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», видання «Теленеделя» увійшло до топ-10 найбільших друкованих брендів пострадянського простору.

 

Галина Рудик для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY