detector.media
30.07.2013 13:58
Дружина колишнього редактора Forbes залишається працювати у проекті
Дружина колишнього редактора Forbes залишається працювати у проекті

Вікторія Федоріна, дружина  колишнього  головного редактора журналу «Forbes Украина»  Володимира Федоріна,  залишається на посаді головного редактора Forbes Woman. Про це   «Детектор медіа» повідомили у прес-службі медіахолдінгу UMH group, який володіє франшизою на видання журналу Forbes в Україні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», до жовтневого номеру Forbes минулого року додався журнал Forbes Woman, головним редактором якого стала Вікторія Федоріна.  З березня  на сайті Forbes.ua працює розділ Woman, де публікується контент для ділових жінок, у якому пані Федоріна також є редактором.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Володимир Федорін залишив посаду головного редактора «Forbes Украина». Новим головним редактором проекту «Forbes Украина» став Михайло Котов, колишній головний редактор російського проекту Газета. ru. 29 липня пана Котова було представлено колективу редакції журналу.

 

Як зазначено в повідомленні прес-служби, під час зустрічі з редакцією президент UMH group Борис Ложкін подякував Володимиру Федоріну, який очолював проект Forbes з моменту запуску. «Це були яскраві два з половиною роки і я вдячний команді Forbes і UMH group», - у свою чергу підсумував співпрацю з проектом Володимир Федорін.

 

Володимир Федорін вирішив залишити український Forbes після оголошення про продаж UMH group, до складу якої входить Forbes, групі компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY