detector.media
30.07.2013 13:43
На Першому національному стартує цикл «7 чудес України» з Миколою Томенком
На Першому національному стартує цикл «7 чудес України» з Миколою Томенком

3 серпня Перший національний канал розпочинає показ 20-ти програм з циклу «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» та 10-ти програм з циклу «7 природних чудес України». Про це повідомляє сайт «Рідна країна».

 

Програми виходитимуть щосуботи об 11.35 і щонеділі о 12.55. «Метою показу є популяризація унікальних історичних, архітектурних, природних місць України та активізація відпочинку та туризму в нашій державі», - пише «Рідна країна».

 

Ведучий програми - ініціатор акції «7 чудес України» Микола Томенко. Сценарій  Лук'яна Сельського, режисер - Ольга Крайник.

 

Як відомо, «7 чудес України» - загальнонаціональна акція, започаткована Фондом Миколи Томенка «Рідна країна» у 2007 році. За результатами загальнонаціональної акції було відзнято два цикли програм «7 чудес України: замки, фортеці, палаци» та «7 природних чудес України».

 

Раніше «7 чудес України» транслювалися на телеканалах ТВі та «Ера». Як повідомляла «Детектор медіа», голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко попросив не транслювати на ТВі його пізнавальні програми «7 чудес України: замки, палаци, фортеці» та «7 природних чудес» на період, поки не будуть реалізовані вимоги журналістів каналу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY