detector.media
30.07.2013 12:54
Гран-прі Львівського кінофестивалю Wiz-Art-2013 отримав австрійський фільм «Можливо»
Гран-прі Львівського кінофестивалю Wiz-Art-2013 отримав австрійський фільм «Можливо»

У Львові  оголошенням переможців завершився VI Міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art, що проходив з 25 по 28 липня.  Про це повідомляє прес-служба кінофестивалю.

 

На церемонії закриття у Львівському палаці мистецтв нагородили переможців міжнародного конкурсу та найкращий український фільм, обраний глядачами.

 

Спеціальну відзнаку журі отримав фільм «Хамон» Іріа Лопез (Великобританія), нагороду за найкращий сценарій - стрічка «Недоношений» Гунхільд Енгер (Норвегія), приз за найкращу режисуру - фільм «Річка» Тарквін Незервей (Австралія). Гран-прі фестивалю Wiz-Art 2013 присуджений фільму «Можливо» Флоріана Похлатко (Австрія). Приз глядацьких симпатій в українській програмі фільмів «Знято» здобула стрічка «Доторкнись і побач» львівського режисера Тараса Дроня.

 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», для участі у конкурсній програмі Wiz-Art було відібрано 20 робіт. До міжнародного журі входили директор Лондонського фестивалю короткометражних фільмів Філіп Ілсон, швейцарська акторка, режисера та сценаристка Марія Зіґріст та український режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY