detector.media
30.07.2013 11:41
«1+1» назвав всіх вісьмох тренерів нового шоу «Битва хорів»
«1+1» назвав всіх вісьмох тренерів нового шоу «Битва хорів»

Канал «1+1» оголосив повний склад тренерів шоу «Битва хорів», яке вийде в ефір цієї осені. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Одним із наставників шоу стане  французька співачка з італійським корінням Інгрід. «Я ніколи не керувала хором і ніколи в ньому не співала, тому з радістю погодилася на цю авантюру. Я жити не можу без божевільних витівок і якісної музики. Організатори шоу запевнили мене, що в цьому проекті буде місце для експериментів з репертуаром! Тому я з нетерпінням чекаю знайомства з українськими конкурсантами і початку нашої спільної роботи», - зазначила вона.

 

Окрім неї тренерами будуть українська співачка Ірина Білик і представниця України на «Євробаченні-2013» співачка Злата Огневич, оперний співак Володимир Гришко та автор-виконавець Гарик Кричевський.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», також у якості тренерів у шоу візьмуть участь італійський оперний співак Алессандро Сафіна, українські співаки Олег Скрипка та Наталія Гордієнко.Таким чином у шоу серед наставників буде чотири жінки і чотири чоловіки.

 

«Битва хорів» - це українська версія американського формату Clash of the Choirs, який дебютував на каналі NBC в 2007 році і надихнув американців на створення телевізійного серіалу Glee. На сьогодні формат адаптовано в 15 країнах світу, серед яких Франція, Великобританія, Польща, Данія, Швеція. Для «1+1» шоу виробляє компанія Sister's Production.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY