detector.media
29.07.2013 11:10
Моральна комісія підтримала ініціативу Комісії з журналістської етики

Національна експертна комісія України з питань захисту суспільної моралі (НЕК) заявила про підтримку ініціативи Комісії з журналістської етики на шляху підвищення вимог до професії. «Українське суспільство сподівається на саморегуляцію медійного середовища», - запевняє НЕК. Про це йдеться у зверненні Моральної комісії.

 

У моральній комісії вважають, що саморегулювання журналістики, відповідальність перед суспільством за зміст і наслідки оприлюдненої інформації, дотримання етичних норм у професії завжди було наріжним каменем дискусій, пов'язаних із захистом підростаючого покоління від ризиків, які несе інформаційний простір.

 

«Останні події цього місяця в журналістському середовищі дають суспільству надії на зміни: Україна робить вибір на користь європейських стандартів. Настав час професіонального усвідомлення відповідальності перед народом, країною, майбутнім. Дотримання морально-етичних норм має стати нормою для кожного, хто обрав цей нелегкий і відповідальний шлях - від студентської лави до найвищого шабля професійного зростання, і вимагає від журналістів чесної думки, щирого слова і чистого пера», - йдеться у зверненні НЕК.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY