detector.media
27.07.2013 18:44
Міліціонер відмовився захистити фотокора «Голосу Столиці» (ОНОВЛЕНО)
Міліціонер відмовився захистити фотокора «Голосу Столиці» (ОНОВЛЕНО)

26 липня в центрі столиці на фотокореспондента «Голосу Столиці» Максима Перепелицю було скоєно напад під час зйомки ДТП, повідомляяє сайт видання. При цьому, зазначає «Голос Столиці», міліціонер відмовився реагувати на звернення журналістів і допоміг втекти нападнику.



За цією інформацією, разом з іншими журналістами фотокор прибув до центра Києва знімати ДТП. Ця аварія сталася «на очах у співробітників ДАІ».  За даними сайту, «група людей з машини-учасниці аварії і, за словами свідків, винуватиці події, на очах у співробітника МВС і колег-журналістів напали на фотокореспондента. Однак правоохоронець відмовився реагувати на звернення журналістів і допоміг втекти нападнику».

 

За інформацією міліції, індицент стався в п`ятницю близько 20-ї години на Хрещатику, 18. Коли він почав знімати деталі пригоди на фото та відео, з однієї з машин-учасниць ДТП вийшов громадянин і наказав припинити зйомку. Оскільки фотокор продовжував знімати, між чоловіками виникла сварка, і фотокор отримав удар рукою в обличчя», - повідомляє прес-служба МВС України в Києві.



За цією інформацією, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського райуправління. Нападника затримано і доставлено до райуправління. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України: «Умисне легке тілесне ушкодження». Наразі проводиться досудове розслідування.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://newsradio.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY