detector.media
26.07.2013 15:12
«Медіа Група Україна» отримала ексклюзивні права на показ програм Comedy Club в Україні
«Медіа Група Україна» отримала ексклюзивні права на показ програм Comedy Club в Україні

«Медіа Група Україна», яка належить Рінату Ахметову, купила у російського продюсерського центру Comedy Club Production права на показ його програм в Україні. Про це повідомляє агенція новин «Новый регион» з посиланням на київську ділову газету «Капитал».

 

Транслювати продукти продакшну Comedy Club будуть два телеканали групи - «Україна» і «НЛО TV». На «НЛО TV» програми Comedy Club і Comedy Woman будуть займати в цілому дев'ять годин ефірного часу. Крім того, трансляція вестиметься в інтернеті на сайті oll.tv.

 

Відповідно до угоди, «Медіа Група Україна»  стає єдиним легальним правовласником контенту Comedy Club Production на території  України. У зв'язку з цим російський телеканал ТНТ вже не транслює в Україні програми Comedy Club Production.

 

Умови угоди не розголошується, однак медіаексперти вважають, що вартість контракту могла скласти кілька мільйонів доларів, адже лише одна серія «Інтернів» коштує $ 10-15 тисяч.

 

Продюсерський центр Comedy Club Production був заснований в 2006 і спеціалізується на виробництві розважальних телепрограм. Продакшн виробляє проекти «Дом-2», «Наша Russia», серіал «Інтерни». У 2012 році Comedy Club Production був викуплений медіахолдингом «Газпром-медіа» за $ 350 млн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY