detector.media
26.07.2013 12:24
Комітет з питань свободи слова розглянув за півроку понад 2 тисячі листів і звернень
Комітет з питань свободи слова розглянув за півроку понад 2 тисячі листів і звернень

Комітет з питань свободи слова Верховної Ради України за лютий - липень провів 12 засідань і розглянув 2 205 листів і звернень. Про це йдеться у звіті секретаріату Комітету.

 

Також за цей період було проведено 12 конференцій, семінарів, круглих столів. 15 травня відбулися комітетські слухання на тему: «Впровадження цифрових стандартів мовлення в Україні».

 

Щодо участі членів Комітету у його засіданнях, то згідно з даними секретаріату, на всіх без виключення були присутні всього троє народних депутатів: голова Комітету Микола Томенко (фракція «БЮТ-Батьківщина»), його заступник Ігор Мірошниченко (фракція ВО «Свобода») та член Комітету Рустам Раупов (фракція «УДАР»). Кілька засідань пропустили Микола Княжицький (фракція «БЮТ-Батьківщина»), Олена Кондратюк (фракція «БЮТ-Батьківщина») і Олена Бондаренко (фракція Партії регіонів). Найменше засідань відвідали Олександр Голуб (фракція КПУ) і Микола Баграєв (фракція Партії регіонів).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у липні члени Комітету з питань свободи слова та інформації ухвалили план роботи на вересень 2013 - лютий 2014 року.

 

Нагадаємо, Комітет з питань свободи слова та інформації є одним  найменш чисельніших з поміж інших парламентських комітетів. До нього входять всього 10 народних депутатів: Микола Томенко, Олена Бондаренко, Микола Баграєв, Ігор Мірошниченко, Олександр Голуб, Олена Кондратюк, Рустам Раупов, Микола Княжицький, Юрій Стець (фракція «БЮТ-Батьківщина») і Олександр Абдуллін (фракція «БЮТ-Батьківщина»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY