detector.media
24.07.2013 15:10
Вікторія Георгієвська опікуватиметься державними та комунальними мовниками і проводовим радіо
Вікторія Георгієвська опікуватиметься державними та комунальними мовниками і проводовим радіо

Вікторія Георгієвська розпочала роботу на посаді члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з понеділка, 22 липня. Про це вона повідомила на брифінгу 24 липня.

 

«Я буду займатися проводовим радіо, ОДТРК і комунальним телебаченням. Цим усим займалася моя попередниця (Оксана Єлманова. - ТК), тому логічно було, щоб це перейшло до мене. Тому що на етапі, коли її не було, цим довелося займатися моїм колегам», - пояснила пані Георгієвська.

 

На першому для неї засіданні Нацради 24 липня пані Георгієвська поки не доповідала жодного питання. «31 числа у мене буде дебют», - повідомила вона.

 

Зі слів члена Нацради Миколи Фартушного, розподіл обов'язків між членами Нацради має умовний характер. «Кожен з нас може цікавитися і готувати будь-яке питання порядку денного. Я думаю, що я, наприклад, буду пропонувати Вікторії Володимирівні брати участь у тих підготовці тих питань, які стосуються провайдерів програної послуги - їх дуже багато», - сказав він.

 

Пані Георгієвська вже долучилася до розвитку соціальних проектах, за які береться Нацрада. Зокрема, вона бере участь у підготовці конкурсу «Кришталеві джерела», розповіла заступник голови Нацради Лариса Мудрак.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY