detector.media
18.07.2013 14:02
Мігель Форбс заперечив, що Курченко найняв його на посаду радника
Мігель Форбс заперечив, що Курченко найняв його на посаду  радника

Мігель Форбс, який відповідає за розвиток ліцензійних і телевізійних проектів компанії Forbes Media, заявив, що не погоджувався зайняти посаду радника з питань управління та розвитку медіабізнесу та зовнішньої діяльності групи у Східно-Європейській Паливно-Енергетичній компанії СЄПЕК (ВЕТЕК) Сергія Курченка.  Про це повідомляє видання «Forbes.Україна».

 

Свою позицію пан Форбс пояснив у листі головному редактору Forbes Україна Володимиру Федорину: «Я зустрівся з Сергієм як з новим партнером UMH Group (яка має ліцензію на випуск журналу "Forbes. Україна" - ТК). Він попросив моїх рекомендацій щодо того, як домогтися успіху в медіабізнесі, і я погодився допомогти йому в цій меті».

 

На питання, чи наймався він радником до групи СЄПЕК Сергія Курченка, Мігель Форбс, відповів: «Ні». «Я погодився давати поради. Ніякої офіційної позиції», - додав він.

 

Раніше прес-служба СЄПЕК розповсюдила інформацію, що під час зустрічі 17 липня Мігеля Форбса і Сергія Курченка у Києві, була «досягнута домовленість про те, що Мігель Форбс став радником Сергія Курченкa з питань управління та розвитку медіабізнесу та зовнішньої діяльності ГК СЄПЕК (ВЕТЕК)». 

 

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group (президент Борис Ложкін) і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH. У головному офісі Forbes одразу заявили про згоду щодо зміни власника медіагрупи UMH group, яка має ліцензію на випуск журналу Forbes в Україні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY