detector.media
17.07.2013 13:46
23-28 липня – 6-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art у Львові
23-28 липня –  6-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art у Львові

23-28 липня у Львові відбудеться 6-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art. Гасло Фестивалю у цьому році -«Всесвіт складається не з атомів, він складається з коротеньких історій». 

 

До участі у конкурсі Wiz-Art надійшло 1457 фільмів із 39 країн світу, серед яких були відібрані найкращі: 20 з них увійдуть у конкурсну програму фестивалю. Всього за час фестивалю глядячі зможуть переглянути 110 короткометражних фільмів.

 

«Нове - це добре забуде старе» - таке твердження лежатиме в основі позаконкурсної програми «Прощання з плівкою», що представить ностальгічні стилізації молодих режисерів. Здивує програма «Ми - це світ», у якій зібрані фільми про глобальні проблеми та локальні рішення, особистісні рішення. Окрема програма українського кіно продемонструє, що серед вітчизняних режисерів нарешті з'явилася здорова конкуренція. Крім цього Wiz-Art 2013 розширить коло глядачів та глядачок і спробує задовольнити запити різних вікових та соціальних груп: у головній локації фестивалю буде спеціальний показ для людей похилого віку та підлітків «на районах».

 

Серед спеціальних гостей Львова - директор Лондонського фестивалю Філліп Ілсон з підбіркою британських фільмів, Марія Сіґріст, режисерка та акторка зі Швейцарії, а також режисери Кай Штаніке (Німеччина), Ромас Забараускас (Литва), Флоріан Похлатко (Австрія) та инших. Український погляд в журі представить режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук.

 

Для висвітлення подій 6 Львівського міжнародного фестивалю Wiz-Art журналіст(к)ам необхідно заповнити акредитаційну форму на сайті Фестивалю http://wiz-art.com.ua/uk/festival/2012-07-22-11-57-47

 

Кінцевий термін подання - 22 липня. У разі надання акредитації вас буде повідомлено електронною поштою. Одна акредитація передбачає доступ до подій фестивалю для журналіста і фотографа/оператора.

 

Корисна інформація:

- програма фестивалю Wiz-Art 2013  http://wiz-art.com.ua/uk/wiz-art-2013

-журі 2013 http://goo.gl/BU25c

- історія Фестивалю http://goo.gl/5a5LV

- відеозвіт про Wiz-Art 2012 https://vimeo.com/53087261

 

Контакти: PR-менеджерка ЛМФКФ Wiz-Art Надія Парфан

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY