detector.media
16.07.2013 16:49
27-28 липня - тренінг «Майстерність онлайн-репортажу»

МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» оголошують набір учасників на дводенний тренінг «Майстерність онлайн-репортажу», який відбудеться 27-28 липня у м. Київ.

 

Тренінг проводитимуть Павло Солодько («Історична Правда») та Тамара Бабакова (UMH). Дводенний курс навчання дозволить засвоїти практичні навички створення репортажу як для онлайн медіа, так і для традиційних ЗМІ. Теоретична частина доповнюватиметься практичними завданнями й роботою «в полі».

 

Цільова аудиторія тренінгу: журналісти, блогери, редактори. Під час навчання тренери розглянуть питання побудови та критеріїв репортажу, навчать проводити діалоги та оформлювати текст. Окремим блоком учасники ознайомляться з особливостями створення репортажів для онлайну. Під час тренінгу учасники створять мінімум два репортажі та попрактикують навички роботи в стресових умовах.

 

До участі в тренінгу запрошуються представники редакцій, які зацікавленні в розвитку жанру онлайн-репортажу в подальшому. Організатори забезпечать учасників харчуванням, проживанням та компенсують дорожні витрати.

 

Для участі в тренінгу необхідно до 22 липня 12.00 заповнити ОНЛАЙН-АНКЕТУ. Учасники тренінгу відбираються на конкурсній основі. Результати відбору стануть відомі 23 липня. Початок навчання: 09.30, суббота, 27 липня.

 

Кількість місць учасників обмежена.

 

Довідка про тренерів:

Павло Солодько - редактор «Історичної Правди» (холдинг УП). Працював репортером і редактором у «Галицьких контрактах», «Газете по-киевски», «Українському Тижні». Випускник програми DFJ Могилянської школи журналістики.

 

Тамара Бабакова - директор з розвитку інтернет-проектів сегменту ділових медіа UMH Group. Раніше - головний редактор журналу «Фокус» та сайту Focus.ua, редактор мультимедіа та спецпроектів сайту Корреспондент.net.

 

За додатковою інформацію щодо навчання звертайтеся до Юлії Бабко, координатора проектів з нових медіа Інтерньюз-Україна за 063 710 13 96, jbabko@internews.ua.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY