detector.media
15.07.2013 17:30
На Одеському кінофестивалі відбулася прем’єра українського 3D-хорора «Синевир»
На Одеському кінофестивалі відбулася прем’єра українського 3D-хорора «Синевир»

Хорор українського виробництва глядачам представили сценарист Олександр Альошечкін разом з братом-співрежисером В'ячеславом Альошечкіним, продюсером Володимиром Хорунжим і представником компанії «3D Planet» Олексієм Кашиним.

 

Дія першого українського фільму жахів у форматі 3D відбувається в радянських Карпатах, в районі озера Синевир. Це  таємниче місце, де на туристів очікують дивні події, що порушують спокійний плин їх приємного відпочинку. У сценарії фільму використані місцеві легенди про песиголовця. Автори «Синевіру» впевнені, що їх реалізація з безліччю спецефектів не залишать байдужим глядачів.

 

«Один знімальний день "Аватара"- це весь наш бюджет», - зізнався під час прем'єри кінострічки продюсер Володимир Хорунжий.  Український трилер вже відзначений головною нагородою Третього міжнародного 3D-стерео фестивалю в Москві.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у позаконкурсній програмі 4-го Одеського міжнародного кінофестивалю (ОМКФ) відбудуться прем'єрні покази українських фільмів - першого в Україні 3D-хоррора «Синевир», кримінальної комедії «Ломбард» та документальної короткометражної стрічки «Табір».

 

Анастасія Тиха для «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY