detector.media
13.07.2013 11:09
Осадча та Костіцин озвучили анімаційний фільм «Нікчемний Я–2»

Телеведучі Катерина Осадча та Павло Костiцин озвучили героїв  американської анімаційної комедії П'єра Коффіна і Кріса Рено «Нікчемний Я–2». Про це повідомяє «Україна молода».

 

Мультфільм уже вийшов в український прокат - за три роки після прем`єри  «Нікчемного я».


Катерина Осадча дебютувала у цьому жанрі з озвучуванням секретного агента Люсі.

 

«Я не актриса і досвіду перевтілень у мене немає, —розповіла вона.— Тому перші години режисеру було нелегко, деякі фрази доводилося повторювати сотні разів, щоб досягти потрібної інтонації і правильного настрою. Але якою була радість, коли поставлене режисером завдання було виконане!». Також вона додала:  «Складним був старт, але варто було тільки вловити характер героїні, і робота пішла швидше. Це така магія, коли намальована англомовна дівчина з твоєю допомогою починає говорити українською!».

 


Павло Костiцин свого героя Ґру озвучував і в першому сезоні «Нікчемного я».  Нині Ґру кардинально змінився. Якщо в першому фільмі це — відвертий лиходій, що вкрав піраміду Хеопса, замінивши історичний пам’ятник Єгипту його надувною копією, то тепер глядачі побачили у його подобі турботливого, але буркотливого татуся трьох донечок.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY