detector.media
12.07.2013 13:50
Ролик каналу «Україна» до Дня Незалежності зазвучить під пісню гурту «Океан Ельзи»
Ролик каналу «Україна» до Дня Незалежності зазвучить під пісню гурту «Океан Ельзи»
ПРЕС-РЕЛІЗ

Святковий відеоролик телеканалу «Україна» до Дня Незалежності зазвучить під акомпанемент пісні «З нею» з нового альбому улюбленого гурту країни.

 

Оголошений телеканалом конкурс «Моя «Україна» набирає обертів - вже з'явилися перші цікаві знімки. Кожна людина, яка бере участь у конкурсі, може заявити про себе, про свої літні подорожі та свою любов до рідної країни.

 

Щоб стати учасником конкурсу необхідно на «стіні» однієї з офіційних груп телеканалу «Україна» у соцмережах опублікувати фото або відео, на яких зображено напис «УКРАЇНА». Особливу увагу будуть приділяти знімкам та відео, зробленим під час закордонних подорожей.

 

З числа робіт, які будуть розміщені в соціальних мережах, журі обере найкращі і використає їх у святковому відеоролику телеканалу «Україна» до Дня Незалежності. А саундтреком цього ролика стане хіт гурту «Океан Ельзи» з їхнього нового (восьмого) студійного альбому «Земля» - «З нею».

 

Серед усіх учасників конкурсу «Моя «Україна» будуть розіграні подарунки. Переможці будуть визначені випадковим чином за допомогою сервісу Random.org. Перший у списку отримає у подарунок валізу для подорожей Roncato, троє наступних - заохочувальні подарунки. А 10 найактивніших учасників стануть володарями ексклюзивного альбому гурту «Океан Ельзи» «Земля» з автографом Святослава Вакарчука.

 

З офіційними правилами конкурсу можна ознайомитися на сайті телеканалу - на сторінці «Моя «Україна». Офіційні групи телеканалу «Україна» у соцмережах, де можна опублікувати свої конкурсні фотографії та відео:www.facebook.com/kanalukraina, http://vk.com/kanalukraina

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY