detector.media
12.07.2013 13:15
«Україна» запускає реаліті власного виробництва з новим телеведучим
«Україна» запускає реаліті власного виробництва з новим телеведучим
«Люблю. Чекаю» - це історії людей з аеропорту

Телеканал «Україна» запускає в ефір власне документальне реаліті-шоу «Люблю. Чекаю», зняте продакшн-компанією «ТелеПро» холдингу «Медіа Група Україна». Прем'єра проекту відбудеться 10 серпня, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Люблю. Чекаю» - це позитивне, емоційне реаліті із «сентиментальним» присмаком. Це програма, у кожному випуску якої - кілька реальних історій з життя людей, які вирушають у подорож, зустрічають або проводжають. «Учасники програми розкриваються перед телеглядачем найчастіше з несподіваних сторін, розповідаючи про себе і своїх близьких найпотаємніше. Вони розкривають таємниці, діляться думками і проблемами, які за звичайних обставин не можуть комусь довірити. Для тих, хто їде назавжди, це останній шанс привселюдно сказати те, що не встиг», - йдеться в повідомленні каналу.

 

Зйомки програми «Люблю. Чекаю» проходять в аеропорту «Бориспіль». «Зустрічаєте або проводжаєте?» - із цим питанням звертається до людей в залах аеропорту ведучий програми «Люблю. Чекаю». На каналі обіцяють, що в реаліті будуть тільки реальні люди і реальні історії, «ніяких дублів, сценаріїв і гриму».

 

Ведучим програми стане нове обличчя на телебаченні - Олександр Пилипенко. Випускник Національної академії управління (магістр права та фінансів) працює в медіабізнесі з 2010 року. Працював кастинг-менеджером форматних телепроектів. У 2012 році перейшов у продакшн «ТелеПро» кастинг-менеджером проектів каналу «Україна». Навесні 2013 року сам узяв участь у кастингу на телеведучого нового проекту і незабаром був затверджений ведучим документального реаліті «Люблю. Чекаю».

 

«Під час зйомок я переконався у великій силі любові, яка здатна долати відстані, перешкоди, роки розлуки, різницю у віці й соціальному статусі, - каже Олександр Пилипенко. - Кожну історію я проживаю разом з героями, пропускаю через себе їх біль і радість. Мене дивує те, що люди здатні на вчинки, а не на порожні слова, що проходячи важкі життєві випробування, вони не озлоблюються, не втрачають надії, не опускають рук, а продовжують вірити, любити і чекати. Я збагатив свій життєвий досвід, навчився бачити глибину в кожній людині, переконався, що навіть надскладну людину, як правило, завжди можна зрозуміти. Після стількох зустрічей і прощань, я зрозумів, що потрібно цінувати кожну хвилину, проведену з дорогою тобі людиною».

 

 «Життя саме пише свій сценарій. Сценаристам і продюсерам такого не придумати. Перед нашою командою стояло одне завдання - показати життя таким, яке воно є насправді. Головне - робити це з любов'ю», - наголосив Єгор Некрушев, директор «ТелеПро».

 

«Люблю. Чекаю» виходитиме щосуботи о 10:00 в ефірі телеканалу «Україна».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY