detector.media
12.07.2013 13:11
Ганна Безлюдна впевнена, що докфільми власного виробництва можуть принести «Інтеру» високі рейтинги
Ганна Безлюдна впевнена, що докфільми власного виробництва можуть принести «Інтеру» високі рейтинги

Керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна в інтерв'ю газеті «День» розповіла про плани щодо розвитку власного виробництва, повідомляє прес-служба телеканалу «Інтер».

 

За словами Ганни Безлюдної, серед напрямків розвитку власного виробництва - зйомки документальних фільмів. «Я в цей жанр (документалістики) вірю, він затребуваний, він людям потрібен. Ми вже займаємося документальним кіно», - зазначила керівник Inter Media Group.

 

Раніше в ефірі «Інтера» було представлено фільми про співачку Квітку Цісик та легендарного тренера «Динамо-Київ» Олега Базилевича. До річниці відходу Богдана Ступки 22 липня «Інтер» зняв фільм «Забудьте слово смерть», а в день Хрещення Русі має представити в ефірі тематичний документальний фільм власного виробництва.

 

«Ми підніматимемо теми, які пробуджують в людях природню людську реакцію, не залишають байдужими. Сьогодні це все, що стосується "відношення людини до людини". Всі досить відокремлені. Дуже багато людей відчувають відсутність уваги при тому, що у них сім'я, робота, друзі, начебто все є - а людина живе в якомусь власному світі. У людей є величезна потреба у спілкуванні», - сказала Ганна Безлюдна.

 

Як відзначила пані Безлюдна,  телебаченню притаманний емоційний вплив, але керівник  Inter Media Group зацікавлена також у високих рейтингах: «Можливо, завдяки нашим проектам щось змінюватиметься у світі, в якому ми живемо сьогодні. При цьому, безумовно, ми хочемо забезпечити високі рейтинги. Ці завдання не суперечать один одному. Є завдання суто телевізійні, вони зрозумілі - збільшення відриву як "першої кнопки". Тому що, як усім відомо, є "Інтер" і всі решта каналів ».

 

На переконання  Ганни Безлюдної, в ефірі «Інтера» повинні з'являтися обличчя і проекти, які б укріплювати бренд каналу: «На каналі має бути більше пізнаваних осіб і брендо-утворюючих проектів».

 

Нагадаємо, документальні фільми для «Інтера» знімає студія «07 Продакшн».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY