detector.media
12.07.2013 12:28
Бондаренко пояснила адвокатам Сніцарчук, звідки взяла копії протоколів: їх підкинули
Бондаренко пояснила адвокатам Сніцарчук, звідки взяла копії протоколів: їх підкинули

Адвокати Ольги Сніцарчук отримали відповідь народного депутата Олени Бондаренко (Партія регіонів) на запити, звідки вона взяла протокол, який зачитувала 24 травня в програмі «Шустер live», що пані Сніцарчук прийшла на мітинг не як журналіст. Про це Ольга Сніцарчук повідомила у Facebook.

 

Зі слів журналістки, у відповіді Олени Бондаренко йдеться, що протокол їй підкинули в поштову скриньку в чистому конверті. А далі цей протокол не зберігся.

 

Нагадаємо, 24 травня під час ефіру «Шустер live» Олена Бондаренко прийшла до студії з копією протоколу і доводила, що Ольга Сніцарчук була на місці інциденту під час побиття не як журналістка, а як громадянка, бо саме так зазначено у документі. Депутат пояснила, що документи слідства щодо побиття журналістів 18 травня потрапляють до неї, як до члена Тимчасової слідчої комісії ВР.

 

У відповідь 19 червня під час засідання Комітету з питань свободи слова та інформації Ольга Сніцарчук закликала Олену Бондаренко спростувати неправдиву інформацію, яка базується нібито на даних з протоколу у справі про її побиття.

 

Адвокати Ольги Сніцарчук і Владислава Соделя кілька разів подавали запити до пані Бондаренко, але відповіді не отримували. 11 липня Олена Бондаренко заявила, що відповіла на запит.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY