detector.media
11.07.2013 18:37
Борис Ложкін отримав російську державну нагороду за внесок у розвиток медіа
Борис Ложкін отримав російську державну нагороду за внесок у розвиток медіа

Сьогодні, 11 липня, голова Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко вручила нагороду президенту медіахолдінгу UMH group Борису Ложкіну за великий внесок у розвиток засобів масової інформації в Україні та зміцнення добросусідських відносин між Росією і Україною. Про це повідомляє прес-служба UMH group.

 

Медіаменеджер відзначений найвищою нагородою Ради Федерації - Почесною грамотою.

 

«Борис Ложкін керує видавничим домом, який працює з російськими медіа. Я хочу сказати, щоб реалізовувати такий проект, треба бути великим професіоналом і другом Росії, і розуміти, яку важливу місію він виконує. Тому що для нас вкрай важлива взаємодія з нашим братським українським народом і обмін думками. Нам дуже важливо, щоб ми взаємозбагачували один одного, наші культури, розвивали нашу дружбу і російську мову на Україні. І, звичайно ж, видавничий будинок, який представляє російські медіа, грає в цьому неоціненну роль. І, зокрема, Борис Євгенович Ложкін, який дуже вміло, дуже професійно це робить», - зазначила Валентина Матвієнко під час нагородження.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у ніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH group (президент Борис Ложкін) і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH.

 

«Детектор медіа»


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY