detector.media
10.07.2013 13:35
Кабмін пропонує передати виробництво фільмів з іншими країнами від Мінкульту до Держкіно

5 липня Кабінет міністрів України виніс на розгляд Верховної Ради законопроект № 0034, яким передбачається передати повноваження з виробництва фільмів з іншими країнами від Міністерства культури України до Державного агентства з питань кіно. Про це повідомляє інтернет-видання Сomments.ua.

 

Документом пропонується внести низку змін до чинного закону «Про ратифікацію Європейської конвенції про спільне кінематографічне виробництво» і розмежувати повноваження у виробництві фільмів між Державним агентством з питань кіно та Міністерством культури.

 

За переконанням авторів законопроекту, це дозволить забезпечити створення належних правових і організаційних умов для надання кінематографічним творам статусу спільного виробництва, а також упорядкувати назви центральних органів виконавчої влади у відповідності з адміністративною реформою.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», нещодавно директор фонду TA Venture, президент Одеського міжнародного кінофестивалю Вікторія Тігіпко заявила, що українське кіно врятує формат спільного виробництва - копродукція.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY