detector.media
09.07.2013 16:47
Кабмін виділив 201,7 млн грн на трансляцію сигналу державних мовників і 40 млн грн на розвиток кіно
Кабмін виділив 201,7 млн грн на трансляцію сигналу державних мовників і 40 млн грн на розвиток кіно

Кабінет Міністрів виділив 201,7 млн грн Державному комітету телебачення і радіомовлення для фінансування трансляції сигналу державних телерадіокомпаній, у тому числі Національної телекомпанії України та обласних ТРК. Про це йдеться в урядовому розпорядженні № 472-р від 3 липня, оприлюдненому на Урядовому порталі.

 

Також уряд виділив 40 млн грн Міністерству культури «для розвитку української кінокультури», йдеться в розпорядженні.

 

Кошти було виділено завдяки перерозподілу деяких видатків та передачі бюджетних призначень, передбачених у 2013 році Міністерству фінансів за бюджетною програмою «Обслуговування державного боргу та заходи щодо поступової компенсації громадянам втрат від знецінення грошових заощаджень».

 

Нагадаємо, що в державному бюджеті на 2013 рік було зекономлено кошти на державне замовлення на ТБ і радіо та на кіновиробництво. Зокрема, на виробництво і трансляцію програм Національної телекомпанії України, Національної радіокомпанії України, 28 державних обласних і регіональних ТРК, ДТРК «Культура» і ДТРК «Всесвітня служба УТР» було передбачено 671 млн 47,5 тис. грн, що не забезпечувало навіть мінімальної потреби.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY