detector.media
08.07.2013 18:43
До 20 серпня - прийом заявок для участі у тренінгу «Наукова журналістика: з лабораторій на екрани планшетів»

Німецько-російський молодіжний портал То4ка-Treff за підтримки Факультету журналістики Новосибірського державного університету та Гете-Інституту в Новосибірську запрошують молодих журналістів з України взяти участь у тренінгу «Наукова журналістика: з лабораторій на екрани планшетів», який відбудеться в Академмістечку  Новосибірська з 8 по 11 жовтня.

 

Протягом трьох днів молоді журналісти з країн Східної Європи, Центральної Азії та Німеччини зможуть дізнатися про особливості наукової журналістики в цих регіонах, зустрітися з експертами від науки та ЗМІ, поділитися журналістським досвідом, а потім під керівництвом професійних журналістів створити в Академмістечку власні статті для To4кі -Treff.

 

Умови участі у тренінгу:

- мати вік 18 -30 років;

- мати досвід журналістської роботи, інтерес до наукових тем;

- наявність диктофона, фотоапарата і ноутбука;

- місце проживання: Росія, Німеччина, Україна, Білорусь, Казахстан, Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан, Грузія, Вірменія, Азербайджан.

 

Бажаючим взяти участь у тренінгу потрібно надіслати своє резюме з прикладами робіт та мотиваційний лист з ідеєю для матеріалу на адресу to4ka-team@to4ka-treff.ru до 20 серпня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY