detector.media
08.07.2013 17:37
До 28 липня – прийом заявок журналістів для участі у семінарі про прикордонні регіони

Репортерська мережа N-OST запрошує журналістів з України взяти участь у робочій сесії та конференції, присвячених прикордонним регіонам Східної Європи. Обидва заходи  для українських учасників відбудуться у Львові.

 

Робоча сесія відбудеться з 29 вересня по 3 жовтня, а з 3 жовтня по 6 жовтня відбудеться конференція, участь у якій візьмуть журналісти з Литви, Білорусії, Польщі, Румунії, Молдови.

 

На заходах будуть розглянуті такі питання:  Як кордон впливає на життя людей? Що люди із прикордонних регіонів знають про економічну кризу у ЄС? Як установи та окремі люди по обидва боки кордону втілюють у життя принципи та стандарти ЄС, чи не є їх діяльність просто декораціями? Як реалізовується політика Сусідства і чи досягнула вона відчутних для громадян результатів?

 

Прийом заявок - до 28 липня.

 

Учасникам заходів організатори покривають витрати на харчування та проживання. Транспортні витрати учасники оплачують самостійно. Участь у робочій сесії, яка відбудеться перед конференцією, котуватиме 30 євро.


Вартість участі у конференції:

- Фрілансери - 180 євро ( члени N-Ост : 130 євро)

- Штатні журналісти - 250 євро (члени N-Ост: 180 євро)

 

Для учасників з країн, які не входять до ЄС, передбачені стипендії.

 

Заходи будуть проходити англійською мовою. Більше про проект можна дізнатись на офіційному сайті N-OST. Також на сайті можна заповнити анкету для участі у семінарі.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY