detector.media
08.07.2013 10:49
25-26 липня – Школа медичної журналістики з питань захворюваності на гепатит
25-26 липня – Школа медичної журналістики з питань захворюваності на гепатит

Національна спілка журналістів України (НСЖУ), Громадська Спілка «Міжнародний Клуб Лікарів і Фармацевтів», Консорціум «Менеджмент Консалтинг Груп» оголошують  про набір учасників для чергового модулю Школи медичної журналістики, присвяченої темі захворюваності на гепатит.

 

Хронічні вірусні гепатити становлять серйозну медичну та соціальну проблему у зв'язку з широкою розповсюдженістю, а також можливим розвитком невиліковних захворювань печінки. За даними експертів Інституту епідеміології та інфекційних захворювань ім. Громашевського, кількість інфікованих вірусом гепатиту С в Україні не менше 3%, а це 1,3 млн. українців. За іншими даними ця цифра може бути в рази більше - близько 7%.

 

На жаль, багато пацієнтів не отримують належного лікування у разі виявлення цієї хвороби. Це зумовлено недостатньою обізнаністю як самих хворих, так і лікарів про сучасні методи діагностики й лікування. Тому ці питання потребують широкого висвітлення у засобах масової інформації.

 

У рамках дводенного модулю Школи медичної журналістики провідні фахівці-медики нададуть вичерпну інформацію щодо захворюваності на гепатит в Україні та сучасні методи профілактики й лікування. Також відбудуться майстер-класи відомих журналістів щодо особливостей роботи з медичною і соціальною тематикою та лекції авторитетних медіатренерів. Удосконалити знання учасники зможуть під час практичних тренінгових занять.

 

До участі у Школі медичної журналістики запрошуються журналісти регіональних та національних медіа, які цікавляться медичною тематикою. Семінар проводиться безкоштовно, учасникам відшкодовують кошти за проїзд та забезпечують проживання і харчування. Кожен учасник Школи медичної журналістики отримує додаткові матеріали від фахівців та посібник про особливості висвітлення медичної тематики у ЗМІ.  Конкурсний відбір триває до 17 липня.

 

Охочі взяти участь у Школі медичної журналістики мають подати на адресу організаторів - oblik@nsju.org  - лист, у якому зазначити ПІБ, назву ЗМІ, досвід підготовки матеріалів з медичної тематики, електронну адресу та контактний номер телефону.

 

Інформація щодо організаційних питань за телефонами:  (044) 234-52-09, (044) 235-87-66 (Ярослава).

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY