detector.media
05.07.2013 14:17
Оголошено фільм-закриття ОМКФ
Оголошено фільм-закриття ОМКФ

Новий фільм актриси і режисера Валерії Бруні-Тедескі «Замок в Італії» з Луї Гаррелем, номінант на головний приз Канн, закриє 4-й Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ) 20 липня. Про це повідомляє медіа-координатор фестивалю.

 

«Замок в Італії» - напівавтобіографічна картина в жанрі трагікомедії режисера, сценариста і актриси, призера Каннського та Венеціанського фестивалів Валерії Бруні-Тедескі («5x2»). Головну героїню зіграла сама режисерка, а її коханого - її бойфренд у реальному житті Луї Гаррель. Це вже не перша їхня спільна робота. У 2007 році вони знялися в картині «Сон попередньої ночі», яка принесла пані Бруні-Тедескі спеціальний приз журі програми «Особливий погляд» Каннського міжнародного кінофестивалю.

 

У фільмі «Замок в Італії» Валерія Бруні-Тедескі вперше заговорила про свого брата - Вірджиля Бруні-Тедескі, який помер від СНІДу. За словами режисера, натхненням до написання сценарію стала п'єса Антона Чехова «Вишневий сад».

 

На 66-му Каннському кінофестивалі стрічка була представлена в основній конкурсній програмі і брала участь у боротьбі за «Золоту пальмову гілку». У картині знялися Омар Шаріф у ролі самого себе, а також мати режисера Маріза Боріні, яка втілила образ матері головної героїні.

 

Показ фільму «Замок в Італії» відбудеться 20 липня, у день урочистого закриття 4-го Одеського кінофестивалю, в Одеському Оперному театрі.

 

Нагадаємо, що 12 липня ОМКФ відкриється фільмом американського режисера Джей Сі Чендора «Не згасне надія» з Робертом Редфордом у головній ролі.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у позаконкурсній програмі 4-го ОМКФ відбудуться прем'єрні покази українських фільмів - першого в Україні 3D-хоррора «Синевир», кримінальної комедії «Ломбард» та документальної короткометражної стрічки «Табір».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY