detector.media
05.07.2013 12:46
ТСН заявляє, що за одним із журналістів стежать після сюжету про наркоторгівлю
ТСН заявляє, що за одним із журналістів стежать після сюжету про наркоторгівлю

Кореспондент ТСН каналу «1+1» Сергій Гальченко заявив, що за ним встановлено спостереження: за пересуваннями журналіста слідкує чорний джип з російськими номерами. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

19 червня в ефірі «ТСН.Тиждень» вийшов його сюжет про наркобізнес в Україні. У розслідуванні йшлося про масштаби виготовлення наркотиків в Україні: за підрахунками, щороку в Україні виробляють марихуани на два з половиною мільярда гривень, вивозячи з країни по 150 тонн.

 

Своє розслідування Сергій Гальченко розпочав за фактом убивства у Мелітополі. «Коли я приїхав у Мелітополь, то почав розслідувати можливу причетність підозрюваних у вбивстві до виготовлення та продажу наркотиків за кордон. Адвокат сім'ї загиблого мене відразу попередив, аби я не лишався у місті: за ними слідкують машини з російськими номерами, а свідкам трагедії погрожують - мовляв, в Мелітополі мені знаходитися дуже небезпечно», - сказав кореспондент ТСН.

 

Після повернення до Києва журналіст помітив, що за ним стежать. «Чорний джип стежив за мною до самого під'їзду. Машина стояла під вікнами навіть, коли я був дома. Номерні знаки свідчать про те, що автомобіль - з Російської Федерації. Думаю, таким чином ті, хто контролює трафік наркотиків з України в Росію, хочуть мене залякати», - впевнений Сергій Гальченко.

 

«Ми вважаємо, що переслідування нашого журналіста Сергія Гальченка пов'язане з розслідуванням у "ТСН.Тиждень".  Ми готові передати всі факти в правоохоронні органи та робимо цю інформацію публічною для того, щоб захистити нашого кореспондента», - заявив керівник ТСН Сергій Попов.   

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY