detector.media
04.07.2013 13:19
Роднянський не йде до медіахолдінгу Курченка
Роднянський не йде до медіахолдінгу Курченка

Відомий продюсер, кінорежисер та медіаменеджер Олександр Роднянський спростував у коментарі «Детектор медіа» чутки про свій перехід до медіахолдінгу, який створює Сергій Курченко.

 

Першим про чутки щодо «Детектор медіа» призначення пана Роднянського в новостворюваний медіахолдинг харківського 27-річного олігарха повідомив на своїй сторінці у Facebook журналіст «Української правди» Сергій Лещенко. «Джерела розповіли, що Курченко (читай Арбузов-Клименко) за прикладом залучення Тімонькіна у банківській сфері хочуть взяти на роботу Роднянського у свій медіахолдинг», - написав пан Лещенко.

 

«Детектор медіа» звернулась з проханням прокоментувати ці чутки до Олександра Роднянського. Через свого асистента він передав письмову коротку відповідь: «Повна ахінея».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», на запитання журналістів щодо того, чи не був медіахолдинг UMH group проданий Борисом Ложкіним з примусу, Олександр Роднянський відповів:  «Цього я не знаю, коментувати не можу. Мені здається, якби його в буквальному сенсі змусили, тоді б гроші були невеликими. Але оскільки всі сходяться на тому, що гроші дуже великі, то думаю, що швидше інше - йому зробили пропозицію, від якої неможливо було відмовитися. І, повторюся: для підприємця - це великий успіх».

 

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group (президент Борис Ложкін) і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH.

 

 «Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY