detector.media
02.07.2013 13:51
4 липня відкривається виставка образів мільярдерів «За версією Forbes»
4 липня відкривається виставка образів мільярдерів «За версією Forbes»

4 липня у Києві розпочне свою роботу художня виставка «За версією Forbes». Всі роботи будуть представлені до 23 липня в музеї «Духовні скарби України» за адресою вул. Десятинна, 12.

 

Для арт-проекту журналу Forbes 23 українських художника створили роботи, що демонструють їх бачення успіху і героїв видання, як його уособлення. Кожен автор переосмислив тему проекту і створив роботу у власній манері і техніці. Деякі художники наповнили твори символами і алюзіями, пов'язаними з успіхом, інші ж написали портрети героїв журналу Forbes.

 

Мальовничий колаж з образів героїв Forbes створив Вінні Реунов, продемонструвавши своє бачення обкладинки журналу. На полотні заввишки в три метри зображені герої журналу - Олександр Ярославський, Петро Порошенко, Микола Лагун, Володимир Зеленський та інші. Їхні образи з'єднані з елементами класичного живопису і архітектури.



Образ «сім'ї», олігархів, які тримають частини тіла України, створив Майкл Мерфенко. Українських мільярдерів, що кружляють на французькій каруселі, вирішив зобразити Микита Шалений. На картині - Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов, Сергій Тігіпко, Олексій Мартинов, Геннадій Корбан, Рінат Ахметов, Віктор Пінчук та Олександр Ярославський.

 



Каталог виставки буде опублікований в журналі Forbes за липень і на сайті Forbes.ua.

 

Закрита презентація проекту для преси, бізнес і арт-спільноти відбудеться 3 липня.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY