detector.media
01.07.2013 19:05
Перший сезон «Великих перегонів» завершиться пост-шоу
Перший сезон «Великих перегонів» завершиться пост-шоу

У продакшні реаліті-квесту  «Великі перегони»,  який виходив на «1+1» з 13 квітня по 29 червня, було залучено 80 співробітників. Про це на прес-конференції, присвяченій закінченню першого сезону проекту, повідомили співзасновники Sister's Production  Вікторія Забулонська та Марина Городецька.

 

Зйомки ріаліті-шоу тривали 26 днів. Учасники проекту та знімальна група відвідали 8 країн, 20 міст, провели у повітрі 52 години.

 

У суботу, 6 липня, о 20.00 в ефір каналу «1+1»  вийде пост-шоу  «Великих перегонів». До заключної програми увійдуть епізоди, які не були показані у попередніх випусках ріаліті.  Із заключного епізоду глядачі також дізнаються, як змінилось життя учасників проекту після участі у квесті.

 

Переможниці проекту Валерія Нікіфорець та Богдана Примак витратять отриманий виграш у 500 000 гривень на відкриття власного ресторану.  Учасник команди спортсменів Ігор Давидов отримав запрошення від Sister's Production  з пропозиціюєю співпраці у медійних проектах. У коментарі «Детектор медіа» він сказав, що завжди хотів себе спробувати у ролі телеведучого і мріє наступного сезону стати ведучим «Великих перегонів».

 

Як  писала «Детектор медіа», канал «1+1» оголосив кастинг для участі у другому сезоні «Великих перегонів». Програму для каналу знову вироблятиме Sister's Production .

 

Наразі у продакшні триває робота над розробкою маршруту нового квесту. Можливо, до країн у яких герої виконуватимуть конкурсні завдання, увійде Україна, хоча продюсери шоу зазначають, що потрібно буде знайти у нашій країні таке місце, яке здивувало б і учасників проекту, і глядачів.

 

У Sister's Production  звертають увагу на те, що у ріаліті-квесту є дуже чіткий формат, тому принципових змін у проекті не очікується. Поки невідомо чи залишиться  Фоззі (справжнє ім'я - Олександр Сидоренко) ведучим проекту. Основну увагу у продакшні звертатимуть на підбір команд. «Головне, щоб у парах були стосунки, щоб була історія. Тільки такі пари зможуть дати глядачам щось більше, ніж картинку. У нашому проекті дуже велику роль грають відносини між людьми, емоції», -  коментує Марина Городецька.

 

Нагадаємо, реаліті-квест «Великі перегони» знятий за оригінальним форматом «The Amazing Race».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY