detector.media
01.07.2013 15:09
Під час Kiev Media Week відбудеться форум з копродукції телепроектів
Під час Kiev Media Week відбудеться форум з копродукції телепроектів

У Києві під час міжнародного медіасаміту Kiev Media Week уперше відбудеться форум з копродукції телепроектів Kiev CoProduction Meetings. Про це повідомляють організатори Kiev Media Week.

 

На Kiev CoProduction Meetings продюсери зможуть знайти проекти для копродукції, а також партнерів для виробництва своїх телепроектів. Захід відбудеться 11 вересня о 17:00 у готелі Radisson Blu.

 

У заході можуть взяти участь представники телеіндустрії - телепродюсери та професійні асоціації, телекомпанії, продакшн-компанії, студії та інвестори з країн СНД, Східної та Західної Європи. Детальніші умови участі - на сайті форуму.

 

«Ми виступили з ініціативою створити галузевий захід з копродукції телевізійних проектів, оскільки вже давно виникла необхідність підтримати зусилля продюсерів у пошуку партнерів і реалізації спільних серіалів, телефільмів, документальних серіалів. Як відомо, копродукція в телебаченні дуже поширена в Європі та відкриває великі перспективи для продюсерів», - нагадує Вікторія Ярмощук, директор компанії MRM, організатора Kiev Media Week.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY