detector.media
01.07.2013 12:09
2 липня – круглий стіл «Перспективи саморегулювання роботи журналістів та редакцій»

2 липня в Києві пройде круглий стіл «Перспективи саморегулювання роботи журналістів та редакцій». Захід відбуватиметься за підтримки проекту Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі», що виконується за фінансового сприяння Уряду Канади.

 

Для обговорення запрошуються ключові представники медіа-середовищ: галузевих асоціацій, профспілок, громадських організацій, редактори ЗМІ, представники університетів з Києва та регіонів України.

 

Модератори розмови - Володимир Мостовий, голова Комісії з журналістської етики, та Стівен Віттл, колишній Голова Комітету із стандартів  телерадіомовлення та Контролер редакційної політики  BBC (Великобританія), експерт Ради Європи.  Досвідом саморегулювання у галузі телерадіомовлення в Грузії також поділиться експерт Ради Європи Звіад Корідзе, Президент Хартії журналістської етики (Грузія), в минулому - керівник інформаційних служб телеканалів «Імеді», «Руставі-2», «9 канал», «Первый канал».

 

Ця зустріч - можливість обговорити ключові виклики для подальшого впровадження етичного кодексу в щоденну роботу ЗМІ, потреби та механізми вдосконалення такого кодексу, а також  стратегічні напрямки подальшої роботи Комісії з журналістської етики на 2013 - 2015 роки.

 

Круглий стіл відбудеться 2 липня з 9.30 до 16.00.  Реєстрація у заході до 17.00  1 липня на адресу Секретаріату Комісії  info@cje.org.ua .

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY