detector.media
01.07.2013 11:06
Курченко образився на головреда «Forbes. Україна»
Курченко образився на головреда «Forbes. Україна»

Бізнесмен, і новий власник Українського медіахолдингу Сергій Курченко називає відмову головного редактора «Forbes. Україна» Володимира Федорина знайомиться з ним - некоректним і непрофесійним вчинком. Про це він заявив в інтерв'ю «Forbes Україна».

 

Пан Курченко розповів, що Володимир Федорин відмовився з ним зустрічатися. «Я питаю: "Ми вас чимось образили"? На що він розповідає, мовляв, торік ми нібито намагалися через видавця передати йому гроші за невихід статті про "Газ Україна-2009", і до того ж мої співробітники нібито погрожували йому і журналістам», - сказав він.

 

«На що я зауважив, що це неправда, я ніколи не намагався передати гроші, а що стосується моїх працівників, то в той час ми користувалися залученими фахівцями, і якщо вони в чомусь були неправі, ми вибачаємося, розберемося, винних покараємо», - пообіцяв бізнесмен.

 

Сергій Курченко заявив, що вважає відмову Володимира Федорина з ним зустрітися некоректним і непрофесійним вчинком.

 

«І якщо він такий принциповий, то чому він пішов з 1 жовтня, а не з 1 липня?», - заявив пан Курченко.

 

«У моєму розумінні це непрофесійно, некоректно, і якщо у нього немає інших аргументів, крім того, що це моя принципова позиція - з вами не знайомитися, то це мене 100% ображає», - додав він.

 

Нагадаємо, у ніч з 20 на 21 червня стало відомо, що UMH Group (президент Борис Ложкін) і група СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка підписали угоду купівлі-продажу 98% акцій медіахолдингу UMH.

 

Як писала «Детектор медіа», головний редактор «Forbes. Україна» Володимир Федорин заявив про намір піти з посади 1 жовтня, тоді як його контракт закінчується 1 грудня цього року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY