detector.media
26.06.2013 20:07
У Львові напали на знімальну групу «Савік Шустер Студії» (ОНОВЛЕНО, ВІДЕО)
26 червня у Львові невідомі напали на знімальну групу «Савік Шустер Студії». Про це повідомила керівник служби соціальних коммунікацій компанії Альона Тофанчук.

 

За її словами, інцидент стався у центрі Львова. Нападники в агресивній формі перешкоджали роботі журналістки Альбіни Безроденко та оператора програми, прізвище якого нині встановлюється.

 

«На нас щойно напали, розбили камеру, забрали журналістське посвідчення. Ми проводили журналістський експеримент: наскільки люди готові жертвувати свої гроші іншим. Героїня сюжету - мама хворої дитини - йшла по центру Львова, маючи на руках всі документи, і приймала допомогу від людей. У цей момент підбігли невідомі, зажадали показати посвідчення. Я пред'явила його, вони скрутили руки, забрали документ і стали бити камеру. Ми викликали наряд міліції», - розповіла Альбіна Безроденко.

 

«На місце події приїхала слідчо-оперативна група. Зараз оператора і кореспондентку везуть у відділення міліції. Знімальна група працювала над черговою програмою соціального ток-шоу "Шустер Life. Адреналін" про "чорних" благодійників», - йдеться в повідомленні служби соціальних коммунікацій.

 

«Детектор медіа» зв`язалася з представниками «Савік Шустер Студії» та поінформує щодо розвитку ситуації найближчим часом.

 

Відео дивіться на «Відеотеці».

 

«Детектор медіа»
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY