detector.media
26.06.2013 14:14
Матчі-відповіді «Шахтаря» в Об'єднаному турнірі покажуть канали «Футбол» і «Футбол+»
Матчі-відповіді «Шахтаря» в Об'єднаному турнірі покажуть канали «Футбол» і «Футбол+»

Телеканали «Футбол» та «Футбол+» у рамках Об'єднаного турніру транслюватимуть матчі «Спартак» - «Шахтар» і «Шахтар» - «Зеніт».

 

У середу 3 липня о 18.25 - зустріч-відповідь грандів українського та російського футболу: московського «Спартака» і донецького «Шахтаря». Пряма трансляція з Москви зі стадіону ім. Едуарда Стрельцова.

 

У суботу 6 липня о 18.45 - поєдинок команд-володарів Кубку УЄФА: «гірники» зустрінуть вдома на «Донбас Арені» пітерський «Зеніт».

 

Обидва матчі одночасно у прямому ефірі покажуть телеканал «Футбол» і в HD-якості для абонентів «Волі» і «Viasat» - телеканал «Футбол+».

 

Нагадаємо, що Об'єднаний турнір, який ініціювали «Шахтар» та «Спартак», цього літа відбувається вперше. Учасники поєдинку - провідні клуби України і Росії: «Шахтар» (Донецьк), «Динамо» (Київ), «Зеніт» (Санкт-Петербург), «Спартак» (Москва).

 

Трансляторами матчів Об'єднаного турніру за участю чинного чемпіона України - донецького «Шахтаря» стали телеканали медіа-холдингу «Медіа Група Україна»: національный канал «Україна», спеціалізовані спортивні канали «Футбол» та «Футбол+».

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY