detector.media
26.06.2013 13:10
3 липня – кінцевий термін подачі заявок на Літню школу з нових медіа MediaNext

МГО «Інтерньюз-Україна» та спільнота медіаінноваторів MediaNext за підтримки проекту У-Медіа запрошують студентів факультетів журналістики та медіа-активістів на четверту Літню школу з нових медіа MediaNext, яка відбудеться у  Києві 14-20 липня.

 

Учасники Літньої школи з нових медіа MediaNext впродовж семи днів засвоюватимуть теоретичні знання та практичні навички інструментів цифрової журналістики. Вони зможуть навчитись ефективній роботі з соціальними мережами, проводити моніторинг, ефективний пошук інформації,  засвоїти стилістику та етикет онлайну. Значну увагу приділено візуалізації інформації та розвитку творчих навичок молодих журналістів.

 

Лекторами Літньої школи MediaNext виступлять експерти з нових медіа, журналісти та редактори ключових українських ЗМІ та медіа-організацій (Інтерньюз-Україна, Тexty.org.ua, Forbes.ua, Slidstvo.info та інші). Серед лекторів - також й учасники спільноти медіа-інноваторів MediaNext.

 

Школа відбуватиметься з 14 по 20 липня 2013 у Києві в офісі МГО «Інтерньюз-Україна» (вул.Ризька, 15)Навчання триватиме щодня з 9.30 до 18.00.

 

Організатори обирають учасників на конкурсних засадах. До участі запрошуються студенти факультетів журналістики та медіаактивісти (до 25 років) з усіх областей України. Портрет учасника - ініціативна та креативна молода людина з чітким баченням застосування отриманих навичок для особистих та організаційних цілей. 

 

Учасники четвертої Літньої школи MediaNext відбираються на конкурсній основі. Реєстраційний внесок - 200 грн. Усього буде відібрано 30 учасників, частина кандидатів буде в списку очікування.

 

Обов'язковими умовами участі є:

1) заповнення ОНЛАЙН-АНКЕТИ

2) реєстраційний внесок - 200 грн;

3) мати екаунти в соцмедіа (Facebook, бажано Twitter), мати ноутбук.

 

Учасники будуть забезпечені навчальними матеріалами, харчуванням (кава-паузи та обіди).

 

Учасники з-поза меж Києва самостійно забезпечують  проїзд та проживання на період навчання. Організатори сприятимуть відібраним учасникам щодо пошуку проживання, сконтактувавши відібраних учасників один з одним та з випускниками попередніх шкіл. Однак ключова відповідальність за логістику лежить на плечах учасників.

 

П'ять учасників з-поза меж Києва отримають тревел-гранти від організаторів для компенсації вартості проїзду.

 

Дедлайн для заявок: заявки на участь в четвертій Літній школі MediaNext приймаються до 18.00 середи, 3 липня. Результати відбору -  5 липня.

 

Початок навчання  -  10.00, неділя, 14 липня.         

                     

Контакти: Юлія Бабко, координатор програм нових медіа, 063 710 13 96, 044 458 44 40 jbabko@internews.ua

Twitter: @medianext_ua

#medianext_ua

Cторінка в Facebook: MediaNext Ukraine

 

Четверта Літня  школа MediaNext організовується МГО «Інтерньюз-Україна»  і відбудуться в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз Нетворк за фінансової підтримки АМР США

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY