detector.media
26.06.2013 12:59
Тренером у шоу «Вишка» на «1+1» стане призер Олімпіади зі стрибків у воду
Тренером у шоу «Вишка» на «1+1» стане  призер Олімпіади зі стрибків у воду

Зірковим тренером у новому проекті каналу «1+1» «Вишка» за форматом Celebrity Splash стане бронзовий призер Олімпійських ігор у Пекіні, семиразовий чемпіон Європи, бронзовий призер Кубка світу зі стрибків у воду Ілля Кваша. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Мені пощастило  стати головним зірковим тренером у проекті «Вишка». Приємно усвідомлювати, що тепер є можливість навчити людей, які ніколи раніше не стрибали, відчути всі ці емоції. Я у спорті вже 17 років, але для мене це теж новий досвід спілкування. Зіркам доведеться добре попрацювати, це я вам обіцяю», - зазначив пан Кваша.

 

Першим перевірив на собі викладацький хист Іллі Кваші ведучий ранкового шоу «Сніданок з 1+1» Анатолій Анатоліч.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», восени «1+1» має намір показати адаптацію Celebrity Splash - шоу з Нідерландів, в якому зірки стрибають у воду.

 

Особливістю шоу буде й те, що зірки стрибатимуть у воду у прямому ефірі. За словами генерального директора «1+1» Олександра Ткаченка, цей формат збирає гарні рейтинги у багатьох країнах, і він розраховує, що це слугуватиме мотивацією для участі у шоу українських серебретіз.

 

Celebrity Splash - нідерландський формат компанії Eyeworks, нещодавно придбаний телекомпаніями Британії, Франції, Австралії та США (ABC).

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY