detector.media
25.06.2013 12:18
До 3 липня – подача заявок на конкурс для участі у Восьмій глобальній конференції журналістів-розслідувачів
До 3 липня – подача заявок на конкурс для участі у Восьмій глобальній конференції журналістів-розслідувачів

Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП) за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» оголошує конкурс стипендій серед професійних журналістів на участь у Восьмій глобальній конференції журналістів-розслідувачів у 12-15 жовтня у Ріо-де-Жанейро (Бразилія).

 

Стипендія передбачає покриття витрат на переліт, проживання, харчування та реєстраційний внесок.

 

У конкурсі можуть брати участь українські журналісти будь-яких ЗМІ (як національних, так і регіональних) та фрілансери з досвідом роботи у галузі журналістських розслідувань не менше одного року.  Аби взяти участь у конкурсі, журналіст повинен володіти англійською, іспанською або португальською мовою.

 

Для того, щоб подати заявку, журналіст повинен заповнити англійською мовою онлайн-форму на сайті ІРРП та додати своє резюме, два рекомендаційних листи і два зразки власних матеріалів, опублікованих протягом останніх шести місяців.

 

Онлайн-форму можна заповнити тут.

 

Кінцевий термін подання заявки - 3 липня. Заявки, що надійшли пізніше зазначеного терміну не приймаються до розгляду. Переможці конкурсу обираються на основі відкритого конкурсу. Положення про конкурс можна знайти тут .

 

Адреса для надсилання матеріалів - gijc2013@gmail.com. Запитання - за адресою gijc2013@gmail.com або тел. 067-905-63-13.

 

Більше інформації про цей конкурс - за посиланням http://gijn.org/global-conference/#grants

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY